Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Home
+31(0)6 51632957 info@pedicuremaandonks.nl
Menu
images/pedicur006a.png

MedischPedicureMaandonks

Welkom op de site van Medisch Pedicure praktijk Mariëtte Maandonks. Sinds 2010 ben ik gediplomeerd Basispedicure en sinds 2012 Medisch Pedicure. In  2018 heb ik tevens mijn diploma Sport Pedicure behaald.

Met mijn opgedane kennis, ervaring en mijn passie voor voeten, krijgen uw voeten de aandacht en  verzorging die ze verdienen.
 
In mijn praktijk geef ik naast de gewone basis voetbehandelingen, ook gespecialiseerde behandelingen aan oa cliënten met diabetes, reumatische aandoeningen of aan de sportende cliënt.

Vaak kan ik  voetklachten in een of meerde behandelingen snel en pijnloos verhelpen. U krijgt van mij een aantal tips en adviezen zodat u  de voetverzorging thuis voort kunt zetten.

Mochten de regelmatige voetbehandelingen en zorg thuis niet voldoende zijn, kunnen speciale technieken worden toegepast. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een nagelbeugel, het maken van ortheses, het camoufleren van schimmelnagels of het repareren van een beschadigde nagel.

Om aan te geven dat de kwaliteit gewaarborgd is en blijft, ben ik aangesloten bij Provoet en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor pedicures (KRP). Om mijn kennis op peil te houden volg ik jaarlijks bijscholingen, workshops, congressen en bezoek ik daarnaast vakbeurzen.

Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond, deze is ook voor de minder valide cliënt goed toegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Aandacht voor voeten!signature

Vragen Contact

Heeft u vragen of wil dat wij contact met u opnemen, vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren

Nieuwsbrief De laatste nieuwtjes